I Faxe Pinsekirke fejrer vi gudstjeneste hver søndag – i lige uger om formiddagen kl. 10:30 og i ulige uger om eftermiddagen kl. 16:30.

En gudstjeneste i Faxe Pinsekirke består af lovsang, bøn og en prædiken. Lovsangene er både nye og ældre sange, men fælles for dem er, at det er sange, der handler om Guds godhed til os og sange, hvor vi siger tak til Gud. Vi giver os god tid til at bede, for vi tror på, at vi kan henvende os til Gud, som elsker os og gerne vil svare os. Prædiken er forskellige emner fra Bibelen, så vi lærer Guds ord at kende, og hører hvad Gud gerne vil lære os om livet med ham.

​Du er altid velkommen til at deltage uanset, om du er vant til at komme i en kirke eller ej. Vi er bare glade for at se dig.

Efter gudstjenesten er der som regel en let servering, så vi får god tid til at snakke med hinanden. Prisen er 20 kr. for voksne og 5 kr. for børn, men kommer du for første gange, vil vi gerne invitere dig til at spise med gratis. .

I vores kalender kan du se, hvornår der er gudstjeneste hhv. formiddag og eftermiddag.  Se kalenderen her