Børnekirke

Jubii – Så er der Børnekirke!

Hver søndag under gudstjenesten.

Målgruppen er 3 – 12 år, men alle er velkomne.

I Faxe Pinsekirke har vi en
bibelklub for børn.

I børnekirken hører vi om Jesus og om alle de spændende personer, som Bibelen fortæller om – Hvordan de mødte Gud, og ikke mindst hvad vi kan bruge historien til, så vi lærer Gud bedre at kende.

Vær med til sjove aktiviteter sammen med gamle og nye venner.

Medlemskab

Alle er velkomne, uanset om man er medlem eller ej; men hvis du ønsker at blive medlem af Bibelklubben, får du en række fordele. Det koster kun 75 kr. om året i kontingent. Som medlem hjælper du foreningen til at opnå mere økonomisk støtte, så vi til gengæld kan tilbyde dig endnu flere aktiviteter og muligheder.

Kontingentet betales for et år ad gangen, men der er ingen bindingsperiode på dit medlemskab. Du bliver medlem af Bibelklubben ved at melde dig ind i Faxe Pinsekirkes Børne-og Ungdomsforening, som er en selvstændig forening uafhængig af medlemskab i kirken.